Leverandør komposit og kompositmateriale hos EM-fiberglas

EM-fiberglas A/S i Hornsyld ved som leverandør komposit og kompositmateriale, at det er altafgørende for vores kunder, at vi tilpasser produktionen efter deres specifikke krav og forventninger til det færdige kompositmateriale.

Vi skræddersyr kompositmateriale efter dine behov

Vi tilbyder derved at skræddersy vores kompositmateriale efter vores kunders specifikke behov, og det gør vi på baggrund af mere end 40 års erfaring som leverandør komposit, hvor vi har arbejdet med planlægning, udvikling og produktion af kompositmateriale, herunder med alle de nøgleprocesser, der kræves for at kunne understøtte denne produktion.

Vi prioriterer samtidig den tætte kontakt og hele samspillet mellem dig som kunde og os som leverandør komposit for at kunne opnå de bedst mulige betingelser for et godt produkt, men også for at levere en god kundeservice.

Lettere og stærkere end konventionelle materialer

Kompositmateriale er kendetegnet ved at være sammensat af forskellige materialer, hvilket medfører bedre egenskaber, eftersom kompositmateriale typisk vil være både lettere og stærkere end konventionelle materialer. ​​

Derved kan vi som leverandør komposit tilbyde produktion af avancerede materialer til brug i produkter, hvor der er krav til lav vægt og høj styrke.

Vi prioriterer altid sikkerhed, miljø og kvalitet, og derfor er vi naturligvis certificeret i henhold til ISO 14001, 9001.

Kontakt os nu og få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenunder. Vi tager kontakten til dig hurtigst muligt. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

EM-FIBERGLAS A/S
​Telefon: 75687311​

E-mail: emfiber@em-fiberglas.dk

Fax:  7568 8081

CVR: 32764509

Navn
Telefon
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt