Composite solutions​  •  Formed to Perform

Vi har mere end 40 års erfaring indenfor kompositløsninger

Telefon: ​​75 68 73 11​                                          E-mail emfiber@em-fiberglas.dk

Støbeforme og Plugs - Tooling med mere end 40 års erfaring

EMF-TOOLING fremstiller avancerede kompositforme / støbeforme i alle størrelser til kunder bl.a. indenfor automobil- og vindenergibranchen. EMF-TOOLING har mere end 40 års erfaring og kan i dag tilbyde yderst konkurrencedygtige kompositforme / støbeforme af højeste kvalitet.

Ekspertviden og teknologien bag tooling

Vores ingeniører og materialeeksperter arbejder fra projektstart til produktionsindkøring tæt sammen med vores kunder. Det tætte samarbejde og vores ekspertviden inden for formfremstilling og produktion af kompositkomponenter betyder, at vi hver gang er i stand til at finde frem til den optimale løsning.

Vi er eksperter inden for faste og semifleksible bagforme. Derudover har vi specialiseret os i forme til højvolumen produktion, og vi leverer i dag forme til nogle af de store kunder på markedet.


Vores støbeforme har som standard en forventet levetid på ca. 1000 tryk, men al erfaring viser en længere levetid. Vi er dog i stand til at tilpasse støbeformen og den ønskede holdbarhed nøjagtigt efter den pågældende applikation.

Alt afhængig af form og størrelse kan EMF-TOOLING producere 10 støbeforme om ugen.

Støbeformenes præcision og kvalitet

Vores modeller er CNC-fremstillet, og vi er i stand til at sikre den allerstørste nøjagtighed i alle værktøjer. EMF-TOOLING foretager en omfattende kvalitetskontrol gennem alle stadier af procesforløbet, hvilket sikrer de bedst mulige produktionsegenskaber, og vi kan øjeblikkeligt foretage forebyggende og korrigerende handlinger, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt. Vi kan desuden efter ønske udføre en geometrisk opmåling af den færdige plug og støbeform.

Levering og indkøring i brug af støbeforme

EMF-TOOLING vil gerne være med til at sikre, at vores kunder får det fulde udbytte af vores støbeforme. Vi tilbyder derfor en indkøringsperiode, hvor vi med vores erfaringsgrundlag kan vejlede i den korrekte og optimale brug af støbeformene – selvfølgelig ud fra den enkelte kundes produktionsbehov.

Hos EM-fiberglas A/S fremstiller vi mange forskellige typer støbeforme. Vi fremstiller blandt andet komposit-, stål- aluminuimsstøbeforme i alle størrelser i høj kvalitet. Vi kan således tilpasse en støbeform alt efter behovet for størrelsen på støbeformen. Vi har mange års erfaring i fremstillingen af støbeforme. Vores støbeforme er yderst holdbare og har en utrolig lang levetid. Derudover ligger der stor præcision bag hver eneste støbeform. Vores kunder kan derfor trygt stole på, at vores støbeforme altid er af højeste kvalitet.

Vi leverer støbeforme til alle former for kunder og løser enhver opgave. Uanset hvilken støbeform du og din virksomhed har brug for, sørger vi for en optimal støbeforms-løsning.

Uanset hvilken støbeform du og din virksomhed har brug for, har vi den rette. Vi kan endvidere vejlede dig til den rette støbeform, da der kan være stor forskel på, hvilken type støbeform der er mest optimal til de forskellige overflader. Alt efter om der skal være en lav, mellem eller høj finish, fremstiller vi den rette støbeform til formålet. Vores mangeårige erfaring gør os til eksperter på støbeforms-området, og er dermed din garanti for en støbeform af højeste kvalitet.​

Kontakt din nye leverandør for flere oplysninger

Kontakt EM-Fiberglas A/S i Hornsyld på telefon 75 68 73 11e-mail emfiber@em-fiberglas.dk, eller benyt vores kontaktformular, hvis du har brug for en professionel leverandør komposit, eller hvis du blot har spørgsmål til vores produktion af kompositmateriale i forhold til vind- og automobilindustri ved byerne Horsens og Vejle.

EM-fiberglas A/S     »     Hornsyld Industrivej 20, 8783 Hornsyld     »     Telefon: 75 68 73 11     »     E-mail: emfiber@em-fiberglas.dk     »     Fax: 7568 8081