Støbeforme og Plugs - Tooling med mere end 50 års erfaring

EM-fiberglas fremstiller avancerede kompositforme / støbeforme i alle størrelser til kunder bl.a. indenfor automobil- og vindenergibranchen. EM-fiberglas har mere end 40 års erfaring og kan i dag tilbyde yderst konkurrencedygtige kompositforme / støbeforme af højeste kvalitet.

Ekspertviden og teknologien bag tooling

Vores ingeniører og materialeeksperter arbejder fra projektstart til produktionsindkøring tæt sammen med vores kunder. Det tætte samarbejde og vores ekspertviden inden for formfremstilling og produktion af kompositkomponenter betyder, at vi hver gang er i stand til at finde frem til den optimale løsning.

Vi er eksperter inden for faste og semifleksible bagforme. Derudover har vi specialiseret os i forme til højvolumen produktion, og vi leverer i dag forme til nogle af de store kunder på markedet.


Vores støbeforme har som standard en forventet levetid på ca. 1000 tryk, men al erfaring viser en længere levetid. Vi er dog i stand til at tilpasse støbeformen og den ønskede holdbarhed nøjagtigt efter den pågældende applikation.

Alt afhængig af form og størrelse kan EM-fiberglas producere 10 støbeforme om ugen.

Støbeformenes præcision og kvalitet

Vores modeller er CNC-fremstillet, og vi er i stand til at sikre den allerstørste nøjagtighed i alle værktøjer. EM-fiberglas foretager en omfattende kvalitetskontrol gennem alle stadier af procesforløbet, hvilket sikrer de bedst mulige produktionsegenskaber, og vi kan øjeblikkeligt foretage forebyggende og korrigerende handlinger, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt. Vi kan desuden efter ønske udføre en geometrisk opmåling af den færdige plug og støbeform.

Levering og indkøring i brug af støbeforme

EM-fiberglas vil gerne være med til at sikre, at vores kunder får det fulde udbytte af vores støbeforme. Vi tilbyder derfor en indkøringsperiode, hvor vi med vores erfaringsgrundlag kan vejlede i den korrekte og optimale brug af støbeformene – selvfølgelig ud fra den enkelte kundes produktionsbehov.

Hos EM-fiberglas A/S fremstiller vi mange forskellige typer støbeforme. Vi fremstiller blandt andet komposit-, stål- aluminuimsstøbeforme i alle størrelser i høj kvalitet. Vi kan således tilpasse en støbeform alt efter behovet for størrelsen på støbeformen. Vi har mange års erfaring i fremstillingen af støbeforme. Vores støbeforme er yderst holdbare og har en utrolig lang levetid. Derudover ligger der stor præcision bag hver eneste støbeform. Vores kunder kan derfor trygt stole på, at vores støbeforme altid er af højeste kvalitet.

Vi leverer støbeforme til alle former for kunder og løser enhver opgave. Uanset hvilken støbeform du og din virksomhed har brug for, sørger vi for en optimal støbeforms-løsning.

Uanset hvilken støbeform du og din virksomhed har brug for, har vi den rette. Vi kan endvidere vejlede dig til den rette støbeform, da der kan være stor forskel på, hvilken type støbeform der er mest optimal til de forskellige overflader. Alt efter om der skal være en lav, mellem eller høj finish, fremstiller vi den rette støbeform til formålet. Vores mangeårige erfaring gør os til eksperter på støbeforms-området, og er dermed din garanti for en støbeform af højeste kvalitet.

​​

Kontakt os nu og få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenunder. Vi tager kontakten til dig hurtigst muligt. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

EM-FIBERGLAS A/S
​Telefon: 75687311​

E-mail: emfiber@em-fiberglas.dk

Fax:  7568 8081

CVR: 32764509

Navn
Telefon
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt