Composite solutions​  •  Formed to Perform

Vi har mere end 40 års erfaring indenfor kompositløsninger

Telefon: ​​75 68 73 11​                                          E-mail emfiber@em-fiberglas.dk

Polyester og glasfiber som overflade til plugs

Som fundament for en vellykket form skal der laves en plug, en såkaldt model af det færdige produkt. EM-fiberglas i Hornsyld udfører de indledende opgaver og koordinering i forhold til den plug, som skal danne grundlag for den senere færdige form.

Selve pluggen har basis i 3D-tegninger af det færdige produkt og kan opbygges i forskellige materialer afhængig af dens formål og funktion. Overfladerne på de fleste plugs er enten polyester-polyuretan eller epoxy-baseret modelleringspasta.

Vores brug af Polyester og glasfiber

Hos EM-fiberglas A/S er polyester og glasfiber nogle af hovedingredienserne i fremstillingen af støbeforme. Vi anvender ofte polyester og glasfiber som overflade til de forskellige plugs, da de giver en flot overflade. Disse plugs med en overflade i polyester og glasfiber er fundamentet for en vellykket støbeform. Polyester og glasfiber kan skifte form efter tilførsel af varme. 

De anvendes blandt andet også til håndoplægning, hvor polyester og glasfiber lægges i en støbeform, og gennemvædes med resin. Polyester og glasfiber er i denne forbindelse god til reparationer af både, karosseridele og mange andre dele i glasfiber.​

Polyester og glasfiber er bare nogle af de mange forskellige glastyper, vi gør brug af hops EM-Fiberglas A/S. En anden fordel ved håndoplægning og brugen af polyester er, at det er meget velegnet til fremstillingen af prototyper, samt at det giver lave form- og udstyrsomkostninger.

 Al polyester vi bruger i vores arbejde er naturligvis af højeste kvalitet, og polyester er særligt anvendeligt, da det giver en fejlfri klæbefri overflade.

EM-fiberglas A/S     »     Hornsyld Industrivej 20, 8783 Hornsyld     »     Telefon: 75 68 73 11     »     E-mail: emfiber@em-fiberglas.dk     »     Fax: 7568 8081