Composite solutions​  •  Formed to Perform

Vi har mere end 40 års erfaring indenfor kompositløsninger

Telefon: ​​75 68 73 11​                                          E-mail emfiber@em-fiberglas.dk

Styrker

Sparringspartner

Når det kommer til nye og eksisterende produkter, er EM-fiberglas en uovertruffen sparringspartner. Vi er eksperter i alle de teknologier, der bruges til produktion af komponenter i kompositmaterialer, og med vores dygtige medarbejdere, dækker vi hele processen fra start til slut, i tæt samarbejdet med vores kunder. Vi favner de vigtige aspekter for et godt resultat fra prototyper til serieproduktion.

Vi arbejder sammen med kunder i fælles projektteams – ikke mindst fordi det sikrer, at I får den fulde udnyttelse af vores viden om teknologi, dybtgående knowhow og kundetilpassede serviceydelser.

Mangfoldighed af kompositløsninger

EM-fiberglas er ekspert i alle de teknologier, der bruges til produktion af komponenter i kompositmaterialer, lige fra håndoplagt glasfiber til avancerede RTM- (Resin Transfer Moulding) og RIM- (Resin Injection Moulding) processer i forbindelse med meget store komponenter.

EM-fiberglas A/S     »     Hornsyld Industrivej 20, 8783 Hornsyld     »     Telefon: 75 68 73 11     »     E-mail: emfiber@em-fiberglas.dk     »     Fax: 7568 8081