Fremtidssikret

Kompositløsninger, der gør en forskel

EM-fiberglas leverer kompositløsninger i høj kvalitet til industrielle kunder over hele verden. Vi fokuserer på den enkelte kundes specifikke ønsker og krav. Med vores viden og ekspertise får vi tilpasset de bedste løsninger til formålet.

Fremtidssikrede kompositløsninger

På baggrund af det markant øgede økonomiske pres globalt kræves der partnerskaber og samarbejde med fokus på omkostningerne og integration på mange andre områder end blot den produktmæssige. Vi kombinerer effektiv planlægning, udvikling og produktion, så vores produkter understøtter jeres vækst og markedsposition samt giver både jer og jeres kunder den højeste langsigtede værdi.

Det begynder med ideer

Gode ideer er forudsætningen for uovertrufne produkter. Vores enestående ekspertise på hele området inden for glasfiberarmerede kompositter betyder, at den indsats, vi yder – i de indledende designfaser og fremad – resulterer i vigtige fordele senere hen. Vi har knowhow og teknologi til at udvide viften af kompositløsninger, så jeres produkter bliver endnu mere effektive og konkurrencedygtige – alt sammen med fokus på dokumenteret kvalitet og sporbarhed.

Opfølgning gør en forskel

Alle produkter er en del af et logistisk flow, som skal håndteres effektivt. EM-fiberglas’ procedurer indebærer, at I kan være sikre på levering til tiden hver gang, og at alle processer er fuldstændig gennemskuelige.

EM-fiberglas tilbyder en kapacitet til kompositproduktion, som nemt kan skaleres, og som I kan sætte jeres lid til, hvad angår konsekvent, certificeret kvalitet og en omhyggelig opfølgningsservice.

Vi fokuserer på jer

Det grundlæggende formål med EM-fiberglas’ produktionsstruktur er at kunne tilpasse os jeres produktionskrav på den mest innovative og effektive måde. Vi har også kapacitet og fleksibilitet til at kunne afsætte hele, særlige produktionslinjer, der udelukkende er designet til at imødekomme jeres specielle krav samt tage hensyn til miljøet.

Kontakt os nu og få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenunder. Vi tager kontakten til dig hurtigst muligt. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

EM-FIBERGLAS A/S
​Telefon: 75687311​

E-mail: emfiber@em-fiberglas.dk

Fax:  7568 8081

CVR: 32764509

Navn
Telefon
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt